Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Oss

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Oss

5 sterren na 19 reviews

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg smaakvol en nog goed op temperatuur. Ook de 'bediening' bij afgifte was bijzonder vriendelijk en prettig.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kipsate zo lekker mals saté saus goed niet te pittig. Alleen jammer dat de warme wafel zo hard was.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima, smakelijk en meer dan voldoende voor mij (kleine eter).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het eten was ook goed warm. Een klein puntje: de nagerechten zaten boven andere gerechten in de tas, het zou handiger zijn als die onderop zaten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en zeker voldoende. Volgende keer weer naar Bregje Oss. Kan niet wachten dat ze weer open gaan.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en we hebben heerlijk gegeten. Een aanrader. De spareribs en de bregjeburger waren heerlijk. Wij komen snel weer halen!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Goede service en heerlijke producten. Top champignon saus en tapenade. Netjes geregeld met afhalen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk lekker gegeten . tiny

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke verjaardagsmaaltijd. Bedankt Pascal en Femke. Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was perfect, zoals we gewend zijn van Bregje Oss. We hopen het snel in het restaurant weer over te doen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld dat afhalen in deze tijd. Het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Zoals we van jullie gewend zijn! Mooie hoeveelheid en zelfs nog een extraatje gekregen! Lief, dankjewel.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook afhaalmaaltijden van Proeflokaal Bregje Oss zijn lekker! Heerlijk om je te laten verwennen en Bregje voor je te laten koken. En niet onbelangrijk om deze bizarre, heftige tijd de horeca te steunen....

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerkingen. We hebben heerlijk gegeten. Succes voor jullie komende tijd. Hopelijk weten meer mensen jullie te vinden.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar. Ik zou de kroepoek bij de saté apart erbij doen als ik jullie was, hij word taai als het te warm word. Voor de rest was het heerlijk. Ga zo door zou ik zeggen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten