Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Oss

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Oss

5 sterren na 81 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten van de thuisbezorgde maaltijd. Lekker menu, op de afgesproken tijd thuis bezorgd. De koude en warme gerechten keurig van elkaar gescheiden. Maar hoe houden we nu die heerlijke friet warm en knapperig als we ons tegoed doen aan het voorgerecht? Tips?

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goed, precies op tijd, zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten , netjes op tijd bezorgd , voor herhaling vatbaar.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd, alleen jammer dat de bestelde extra rib vergeten was...

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen de frietjes waren wat koud en taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit/prijs verhouding. Maaltijden goed verzorgd en ruim voldoende. Vlotte en vriendelijke bediening

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Om 4 uur besteld en om 5 uur konden we het al afhalen. Ruime keuze in het 3 gangen menu en alles smaakte erg lekker Goeie portie, niet te veel en niet te weinig

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 1 e keer het thuis uit eten menu besteld.. het was echt 1 groot feest! Zo lekker,zo goed verzorgd en zo compleet!! Echt enorm genoten!! Jullie gaan ons zeker vaker zien.. dat is het ritje uden/oss meer dan waard...

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het werd exact op tijd gebracht en het was heerlijk genieten van de twee menu’s.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg lekker, genoeg voor iedereen. Mooi verzorgd! Het is jammer dat t wat afgekoeld is voordat je begint aan t hoofdgerecht en we missen de gezelligheid van het uiteten maar daar kunnen jullie niets aan doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Was nog goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk, helaas wel thuis, gegeten. Echt een aanrader, Hopelijk mogen jullie snel weer open!!!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten en heel vriendelijk geholpen door het personeel!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd, meer dan voldoende voor ons en ook lekker! Perfecte prijs kwaliteit verhouding.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd,,het eten was heel lekker. Dit gaan welzeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima, warm en op tijd gebracht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten, ook nu het thuisbezorgd wordt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker helemaal onze buik vol gegeten voor mooie prijs!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

ruim voldoende, voor die prijs heerlijk gegeten.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en betaalbaar

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer voortreffelijk geregeld en we hebben met zijn allen heel lekker gegeten. Voor herhaling vatbaar. 😘😘💐👍

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, netjes verpakt en leuke boodschap erbij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

De 5e ster werkt niet, maar zeker verdiend. Heerlijk, alles super vers en netjes verpakt met een persoonlijke noot. We kunnen niets bedenken, wat verbeterd zou moeten worden. Ga vooral zo door en hou vol!!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden 3x 3-gangenmenu besteld voor af te halen. Alles was bij thuiskomst nog goed warm en we hebben heerlijk gegeten. Porties waren ook voldoende.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Drie dagen voor bestelling tweemaal telefonisch contact gehad. Mij werd verzekerd dat ik op zaterdag het 3 gangenmenu koud kon bestellen. Dit kon op woensdag niet. Al voor 10.00 op zaterochtend bleek het uitverkocht. Toen gekozen voor de warme maaltijd, deze viel helaas tegen

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en snelle en goeie bezorging

Reactie van Proeflokaal Bregje:Leuk om te horen. Graag gedaan.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

PICO!

Reactie van Proeflokaal Bregje:Bedankt weer!

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heel lekker, alleen er zat geen brood bij de soep en geen mandarijn compot bij de toetjes, waardoor de madelenens een beetje droog waren..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, ook afhalen is hier topkwaliteit. Doen we zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer super lekker gegeten. En wat een leuk idee om de tasjes en schalen te voorzien van leuke teksten. Geweldig.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben heerlijk gegeten, en het was goed verpakt eten was nog warm.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk 3 gangen menu voor een gunstige prijs en op tijd en warm bezorgd.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De menu's waren heerlijk op de bestelde tijd bezorgd.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heel lekker gegeten, voor herhaling vatbaar. Was allemaal lekker en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ruime keuze, lekker eten en alles keurig verpakt zodat het goed warm bleef. Ophalen ging goed coronaproof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het digitaal bestellen was duidelijk en gemakkelijk. Het eten was goed verpakt en daardoor nog heet genoeg toen mijn mam terug kwam van het ophalen. En het eten was ontzetten lekker. Ik raad het anderen aan!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Het vegetarische menu was erg lekker, maar jammer dat er maar één vegetarisch hoofdgerecht is.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een dag hard werken in de zorg ... een heerlijke maaltijd besteld bij pascal en Femke. Dan weet je weer liefde gaat door de maag. En kan er morgen weer tegen aan. Net of we thuis uit eten zijn geweest.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren een maaltijd besteld in het kader van support the locals. Het eten was prima, alleen zouden er aardappelwedges worden geserveerd en die lagen er denk ik 7 in mijn bakje en daarnaast een bak friet. En als kleine tip een servetje erbij, pepermuntje voor na afloop. De details zouden het zeker afmaken, maar we hebben wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en meer dan voldoende. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! Een verbeterpunt zou zijn de temperatuur van het eten, het was niet heel erg warm. Verder hadden er wat ons betreft meer groente en aardappeltjes bij gemogen. We hadden 1 bakje groenten en 1 bakje aardappels voor vier personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Zoals we gewend zijn weer tip top in orde en zo lekker.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal heerlijk! We hebben ervan genoten! Zag er heel verzorgd uit! Heel fijn dat het bezorgd kon worden. Goede service. En dank je wel voor de leuke attentie voor onze trouwdag. Erg attent.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Wat een fantastisch concept om in deze gekke tijden ook aan te bieden eten af te halen wat je thuis in korte tijd snel afmaakt. Echt heerlijk en een goede service!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat we de friet misten hebben we heerlijk gegeten. Na een telefoontje is ook de friet nog netjes en snel nagebracht, echt super.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van 2 heerlijjke maaltijden! Alles perfect, nog super warm en op het gewenste tijdstip geleverd. Voor herhaling vatbaar! En zeker ook een aanrader voor vele anderen ;)

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Woensdag 21 oktober: 3x keuzemenu opgehaald. Was prima vetpakt. Nog warm bij thuiskomst en hoefde niet opgewarmd te worden. Wederom smakelijk gegeten.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd geleverd De carpaccio vond ik niet geweldig, zat weinig smaak aan. (Waterig) Ook het op folie leggen is niet handig. Je krijgt het niet fatsoenlijk op een bord, en snijden op plastic is ook niet fijn. De rest van de bestelling smaakte het prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Bedankt Femke en Pascal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-09-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lauw. We vonden het een kale bedoeling. Er zaten geen frietjes bij terwijl dit wel op de menukaart stond. Verder was het lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Super verzorgd netjes alles verpakt. Het stond ook keurig klaar toen ik het kwam halen en vriendelijk personeel. Voor herhaling vatbaar!?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg smaakvol en nog goed op temperatuur. Ook de 'bediening' bij afgifte was bijzonder vriendelijk en prettig.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Kipsate zo lekker mals saté saus goed niet te pittig. Alleen jammer dat de warme wafel zo hard was.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

prima, smakelijk en meer dan voldoende voor mij (kleine eter).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, het eten was ook goed warm. Een klein puntje: de nagerechten zaten boven andere gerechten in de tas, het zou handiger zijn als die onderop zaten.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

alles was prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en zeker voldoende. Volgende keer weer naar Bregje Oss. Kan niet wachten dat ze weer open gaan.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd en we hebben heerlijk gegeten. Een aanrader. De spareribs en de bregjeburger waren heerlijk. Wij komen snel weer halen!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Goede service en heerlijke producten. Top champignon saus en tapenade. Netjes geregeld met afhalen.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk lekker gegeten . tiny

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Een heerlijke verjaardagsmaaltijd. Bedankt Pascal en Femke. Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten :)

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was perfect, zoals we gewend zijn van Bregje Oss. We hopen het snel in het restaurant weer over te doen.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld dat afhalen in deze tijd. Het was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt heerlijk. Zoals we van jullie gewend zijn! Mooie hoeveelheid en zelfs nog een extraatje gekregen! Lief, dankjewel.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook afhaalmaaltijden van Proeflokaal Bregje Oss zijn lekker! Heerlijk om je te laten verwennen en Bregje voor je te laten koken. En niet onbelangrijk om deze bizarre, heftige tijd de horeca te steunen....

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen opmerkingen. We hebben heerlijk gegeten. Succes voor jullie komende tijd. Hopelijk weten meer mensen jullie te vinden.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, voor herhaling vatbaar. Ik zou de kroepoek bij de saté apart erbij doen als ik jullie was, hij word taai als het te warm word. Voor de rest was het heerlijk. Ga zo door zou ik zeggen.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten